Noi le putem face sa zboare din nou

Te-ai uitat la drona ta fragilă, profesională, scumpă cum intră in copaci si sare ca o minge dintr-o creanga in alta apoi lovindu-se de pământ? Ți sa întâmplat să fi cu drona in vacanță pentru a surprinde amintiri placute dar dintr-o dată nu te-a mai ascultat si s-a lovit de pământ? Se întâmplă oricui. Sunteți în locul potrivit pentru a putea repara drona dumneavoastra.

Chiar dacă nu aveți niciun motiv bun pentru a justifica cumpărarea, trebuie să recunoașteți că dronele sunt minunate. Unele sunt jucării distractive, dar majoritatea modelelor Dji pe care le reparăm sunt potrivite pentru a fi utilizate în aplicații imagistice și cinematice profesionale sau in scopuri personale. Dronele Dji domină în prezent piața și există un motiv bun pentru aceasta. Compania este pur și simplu cu câțiva pași înaintea competitiei sale.

Dronele Dji în esență sunt niste mașini zburatoare care din când în când au nevoie și de reparații.

Am efectuat zboruri și am oferit servicii de reparații cu dronele Dji de la lansarea oficiala a dronei DJI Phantom 2. Este ușor să faci o greșeală cu noua ta drona, deci iată câteva dintre cele mai frecvente defecțiuni și  reparații DJI pe care vrem să le împărtășim cu voi.

Reparatii drone DJI

Drona Dji Phantom – Reparații frecvente

DJI Phantom este una dintre liniile cele mai frecvente ale dronelor din brandul Dji. DJI Phantom 4 Pro este acum o dronă de precizie aproape autonomă, cu o cameră apropiată de un DSLR. Senzatia de suspans si adrenalina apare in primele 10 minute de pilotaj. 

Reparația cea mai frecventă cu seria DJI Phantom drone este în mod evident o înlocuire a camerei cu gimbal. Camera gimbal este o parte fragilă care se deteriorează cel mai mult. O altă problemă comună este carcasa sparta. Carcasa ascunde toate componentele interne, deci este esențial să o păstrați în formă bună fără crăpături deschise. Să nu uităm, de asemenea, înlocuirea trenului de aterizare. Trenul de aterizare este proiectat pentru a proteja camera foto și carcasa  în timpul aterizării și oferă, de asemenea, o platformă stabilă atunci când drona nu este utilizată.

Drona Dji Mavic – Reparații frecvente

Seria Mavic a schimbat putin evoluția dronelor compacte. Din ce spun cei de la Dji, Mavic Pro a fost cea mai bine vândută dronă din toate timpurile. Deci, este evident de ce DJI a transformat acest succes original într-o gamă completă de drone compacte.

DJI a îmbunătățit, de asemenea, durabilitatea camerei gimbal. Dacă se întâmplă să prăbușiți un Mavic, cel mai probabil nu va trebui să înlocuiți întreaga unitate gimbal. Cea mai cunoscuta reparatie a dronei Mavic fiind cablul ribbon pentru gimbal. Cablul flexibil este responsabil pentru mișcările camerei. Daca aveti listata eroarea gimbal overload este cel mai probabil necesara o inlocuire al lui. Când prăbușiți drona și deteriorați cablul, camera nu se mai poate calibra sau, în unele cazuri, este posibil să nu mai puteți controla deloc gimbalul. Deci, este relativ ieftin să înlocuiți  cablul pentru gimbal. 

Drona Dji Spark – Probleme frecvente

Dacă mai exista vreun lucru de spus, DJI este o companie completa, ofera o grămadă de performante și funcționalități în carcase din ce în ce mai mici și nimic nu prezintă acest talent mai bine decât drona Spark. Chiar dacă corpul dronei este de aproximativ mărimea unei palme, DJ-ul a reușit cumva să bage performante uriase sub corpuri mici pe care le gasiti si pe drone mai mari decat aceasta.

In cele mai frecvente cazuri dronele Spark au nevoie de reparatii mai complexe datorita faptului ca nu au brate detasabile si este nevoie de a inlocui intrega carcasa. Deci, în cazul în care v-ați prăbușit drona și un motor este agățat de un fir, va trebui să înlocuiți întregul corp si probabil un motor. La fel ca toate dronele, camera gimbal al lui DJ Spark este adesea afectat în timpul accidentului. Este mai robust decât DJI Mavic Pro, însă nu este invincibil. In cazul prabusirii va asteptam pentru a putea face o evaluare apoi sa ne apucam de reparatii.

Reparații Drone DJI – Constanta

Pentru serviciile mai rapide de reparații de drone puteți să aduceți drona pentru o evaluare rapida si stabilirea timpului necesar reparatiei. Oferim service rapid la urgența dacă este nevoie în afara programului de lucru.

Oferim reparații de drone în toată țara prin curier urgent foarte simplu, trimiteți drona în service, facem o constatare gratuită, discutăm cu tine apoi trecem la treabă. Nici-o dronă nu pleacă din service fără a fi testată atent. Dacă cautați un service pentru drone ați gasit ce trebuia! Suntem onești și oferim prețuri corecte. 

Termeni si condiții pe prima pagină.

Program service:

Luni:          10:00 – 19:00
Marți:        10:00 – 19:00
Miercuri:   10:00 – 19:00
Joi:             10:00 – 19:00
Vineri:       10:00 – 19:00
Sâmbătă:  11:00 – 16:00

Duminică: Inchis

Contact

Email: contact@servicedrona.ro

Telefon: 0747 594 106

Adresa pentru livrarea dronelor in service:

Nume – Service Drona

Jud. Constanta, Com. Tuzla, strada Costinesti nr 1, cod postal 907295.